Partnership

Commerciële partners gezocht !

U heeft reeds een BIV nummer !

Indien U reeds over een BIV nummer beschikt kunnen wij samen met U een leuke samenwerking opzetten.  Hierbij geniet U een grote mate van zelfstandigheid en bent U verantwoordelijk voor een eigen SECTOR .  U geniet van een logistieke ondersteuning en kan de UNIEKE formules van “HUIZENCOACH” ook aan uw klanten aanbieden.

U bent nieuw in de vastgoedsector?

Droomt U ervan om uw (een) loopbaan te starten in de vastgoed sector?

Bij HUIZENCOACH heeft U verschillende mogelijkheden.
U kan starten onder de vleugels van een ervaren COACH zodat U de ruimte heeft om in een veilige omgeving te starten en te leren.
Dit is geschikt voor gemotiveerde jonge mensen met een Bachelor diploma Vastgoed.
Diploma Vastgoedmakelaar via Syntra (3 jaar) of een Bachelor diploma in een economische richting.

Dankzij jouw diploma kan U bij ons de verplichte BIV STAGE  (zie www.BIV.be) aanvatten.

Wat echter nog belangrijker is dan uw diploma is een uitgesproken positieve mentaliteit, de wil om te “leren” , werken in team verband en het allerbeste willen bereiken voor je klant !

U heeft een eigen vastgoedkantoor?

 Als U een eigen Vastgoed kantoor heeft , groot of klein , dan kunnen we samen kijken of er synergieën kunnen ontstaan om uw eigen kantoor verder uit te bouwen en daarbij te genieten van alle extra’s die “HUIZENCOACH” kan bieden.

Beschikt U over een BIV-nummer of stage-nummer en zoekt U een professionele samenwerking binnen de VASTGOEDWERELD? Neem dan snel contact op nr. 03 780 52 52 of partner@huizencoach.be en verneem de mogelijkheden!

Hopelijk tot gauw!